ContentSyncer verwijderen

Als u een ContentSyncer post met de daarbij behorende gesynchroniseerde artikelen wilt verwijderen kunt u dit doen vanaf de “Publiceren” box op het bewerken scherm van de ContentSyncer post.

Nadat u op “Verwijderen” geklikt hebt wordt u om confirmatie gevraagd, waarna vervolgens het volgende verwijderd wordt:

  • De ContentSyncer Post
  • De gesynchroniseerde artikelen
  • Een eventueel automatisch aangemaakt WordPress Menu